„El kamino“: Šta će biti sa Džesijem Pinkmanom u novom „Brejking bed“ filmu

Izvor: Danas, 27.Sep.2019, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„El kamino“: Šta će biti sa Džesijem Pinkmanom u novom „Brejking bed“ filmu

Getty Images„Čista hemija“ je uvek u samom vrhu lista najboljih serija svih vremena Mučeni Džesi Pinkman je sav u ožiljcima dok pokušava da pobegne od policije – to je se zna o „El kaminu“, filmu koji će biti nastavak slavne serije. Upozorenje, ovaj tekst sadrži spojlere iz serije Čista hemija. Te 2008. godine upoznali smo […] Članak „El kamino“: Šta će biti sa Džesijem Pinkmanom u novom „Brejking bed“ filmu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"El kamino“: Šta će biti sa Džesijem Pinkmanom u novom "Brejking bed" filmu

Izvor: B92, 27.Sep.2019

Šest godina od kraja serije "Brejking bed" se na neki način vraća na monitore širom sveta - i svet jedva čeka...Mučeni Džesi Pinkman je sav u ožiljcima dok pokušava da pobegne od policije - to je se zna o "El kaminu", filmu koji će biti nastavak slavne serije...Upozorenje, ovaj tekst sadrži...

Nastavak na B92...

Kod OK Kokeze (2)

Izvor: Danas, 27.Sep.2019

Baš je neskromno, ali je baš i tačno. Pod gornjim naslovom pre pet dana tekst je završen rečenicom: "I 'dan pre' derbija 'med i mleko' su bili sumnjivi, 'dan posle' će to biti još više". Članak Kod OK Kokeze (2) se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.