Muškarac povređen u požaru u stabilnom stanju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2019, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac povređen u požaru u stabilnom stanju

Muškarac (35) koji je povređen u požaru u Fabrici boja i lakova "BIS" u vikend naselju Bela zemlja kod Užica, zbrinut je u Zdravstvenom centru Užice i u stabilnom je stanju.

Lekar Urgentnog prijema dr Biljana Tomić kaže da je pacijent kolima Hitne pomoći dovezen u tu zdravstvenu ustanovu nakon eksplozije na radnom mestu tokom pripreme razređivača.

"Pacijent je bio svestan, stabilnog opšteg stanja, sa opekotinama na glavi, leđima, rukama, nogama. Pacijent je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nakon zbrinjavanja i primljene urgentne terapije, primljen na plastičnu hirurgiju u našoj ustanovi", rekla je Tomić novinarima.

Ona je dodala da je opekotinama zahvaćeno više od 20 odsto tela pacijenta, da su hteli da ga transportuju u Kliniku za opekotine u Beogradu, ali da je transport odložen za ponedeljak zbog prebukiranosti bolnice u Zvečanskoj.

Kako kaže, toj zdravstvenoj ustanovi javile su se još dve žene, ali one nisu imale opekotine već su pomoć potražile zbog preživljenog stresa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.