Eksplozija za vreme jutarnjeg špica: Sedmoro poginulo, bar još toliko povređeno

Izvor: B92, 13.Nov.2019, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija za vreme jutarnjeg špica: Sedmoro poginulo, bar još toliko povređeno

Kabul -- Najmanje sedmoro ljudi poginulo je danas, a najmanje sedam ih je povređeno u eksploziji automobila-bombe u avganistanskoj prestonici Kabulu.

Eksplozija se dogodila tokom jutarnjeg špica, saopštili su zvaničnici.

Portparol ministarstva unutrašnjih poslova Nasrat Rahimi rekao je da još nije jasno šta je bila meta napada i da je istraga u toku.

Još niko nije preuzeo odgovornost za napad, ali u Kabulu su aktivni i Talibani i Islamska država i obe grupe su preuzimale odgovornost za ranije napade, navodi AP.

Agencija prenosi da se sa mesta eksplozije uzdiže gust dim.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sedam žrtava eksplozije u Kabulu

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Nov.2019

Najmanje sedam osoba je danas poginulo, a 10 je povređeno u eksploziji u Kabulu, rekao je portparol avganistanskog ministarstva unutrašnjih poslova...On je naveo da se eksplozija dogodila nedaleko od tog ministarstva, kada je kombi napunjen eksplozivom detoniran ispred strane firme za obezbeđenje,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.