Izvor: RTS, 28.Sep.2021, 08:59

Eksplozija u stambenoj zgradi u Švedskoj, više od 15 osoba u bolnici

Četiri osobe su teže povređene, a još dvanaest je prevezeno u bolnicu, posle eksplozije u stambenoj zgradi u švedskom gradu Geteborgu.
Eksplozija se dogodila u stambenoj zgradi u naselju Anedal u Geteborgu, drugom najvećem gradu u Švedskoj. 

Policija je saopštila da je u toku evakuacija nekoliko stotina ljudi koji žive u oblasti u kojoj je došlo do eksplozije, preneo je švedski javni servis SVT.

Teže su povređene tri žene starije od 60 godina.
Do eksplozije je došlo rano jutros, a uzrok još nije saopšten.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Merdevinama su izvlačili ljude iz stanova": Četiri osobe teško povređeno u EKSPLOZIJI U GETEBORGU, desetine u bolnici, vatrogasci isključili curenje plina kao uzrok (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 28.Sep.2021

Najmanje četiri osobe povređene su teško u eksploziji koja se rano jutros dogodila u stambenoj zgradi u Geteborgu, preneo je Rojters.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.