Eksplozija u fabrici hemije u Španiji, jedna osoba poginula (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2020, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u fabrici hemije u Španiji, jedna osoba poginula (VIDEO)

Jedna osoba je danas poginula u eksploziji u hemijskoj fabrici u Kataloniji, na severoistoku Španije, a jedna se vodi kao nestala, javili su španski mediji pozivajući se na službe spasavanja.

Ta osoba je poginula kada se srušila zgrada pogođena vazdušnim talasom izazvanim eksplozijom u fabrici u oblasti Taragona, objavili su listovi "Vangardija" i "Pais" na svojim veb sajtovima.

Kabinet premijera Pedra Sančesa saopštio je da je on u kontaktu s katalonskim vlastima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i da je Madrid spreman da pruži neophodnu pomoć.

Rojters javlja da su na licu mesta 20 vatrogasnih vozila, 11 vozila hitne pomoći i helikopter.

Stanovništvo je savetovano da ostane u domovima sa zatvorenim prozorima, iako za sada nema podataka da je vazduh zagađen.

Za sada nije poznat urok eksplozije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija hemijske fabrike u Španiji: Ugroženo 300.000 ljudi, ima povređenih (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 14.Jan.2020

Najverovatniji uzrok eksplozije je hemijski akcident, navodi se u saopštenju, prenosi AP U fabrici u industrijskoj zoni u Taragoni na severu Španije, danas se dogodila eksplozija koja je izazvala požar, saopštila je katalonska Agencija za civilnu odbranu. Prema prvim informacijama...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.