Eksplodirao automobil voditeljke, meta dečko? FOTO

Izvor: Mondo, 01.Sep.2018, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplodirao automobil voditeljke, meta dečko? FOTO

U ulici Ljutice Bogdana 2 jutros oko 8.40 sati eksplodirao je automobil. Povređenih nije bilo. Mediji javljaju da je u pitanju automobil voditeljke Pinka Dušice Jakovljević i njenog dečka Jovice Aleksića.

Na području Autokomande jutros začula se snažna eksplozija, a prema informacijama Tanjuga s lica mesta džip, koji je eksplodirao u blizni vrtića "Duga", u potpunosti je uništen.

Eksplodirao džip kod Marakane! (FOTO, VIDEO)

Povređenih nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bilo.

Automobil je eksplodirao na parkingu ispred stambene zgrade u neposrednoj blizini stadiona Crvene zvezde.

Izvor: Tanjug

Ima oštećenja i na drugim kolima a popucali su prozori na okolnim zgradama.

Džip je u vlasništvu je Beograđanina Dragana Milića, a tokom poslednjih meseci vozili su ga voditeljka TV Pink Dušica Jakovljević i njen dečko Jovica Aleksić, piši beogradski mediji, navodeći da se veruje da je meta bio Aleksić.

"Kurir" piše da je, prema nezvaničnim saznanjima, Aleksić bio meta napada i da je on kum Dragana Trišića Triše, koji je ubijen u martu ove godine, u Žarkovu.

Dušica Jakovljević je za "Alo" izjavila da je šokirana ovim događajem.

"Hvala što brinete biće sve ok", rekla je kroz suze voditeljka.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.