Izvor: Nezavisne Novine, 23.Feb.2018, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplodirale auto-bombe u Mogadišu, 18 poginulo, 20 ranjeno

MOGADIŠ - U eksplozijama dvije automobil bombe u prestonici Somalije poginulo je 18 osoba, a ranjeno 20, saopštile su danas zdravstvene službe Mogadiša.

"Mi smo do sada odneli 18 mrtvih i još 20 ranjenih sa mesta eksplozije", rekao je direktror Amin ambulanata Abdikadir Abdirahman, prenosi Rojters.

Kapetan Mohamed Husein izjavio je da je prvi napad izvršen automobilom-bombom u blizini štaba somalijske obavještajne službe.

On je rekao da se druga eksplozija >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << dogodila u blizini parlamenta, gdje su se pripadnici bezbjednosnih snaga nakon eksplozije sukobili sa naoružanim napadačima.

Za sada niko nije preuzeo odgovornost za napad, prenio je AP.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Eksplodirale dve auto-bombe u Mogadišu, 18 mrtvih

Izvor: B92, 23.Feb.2018

Mogadiš -- U eksplozijama dve automobil bombe u prestonici Somalije poginulo je 18 osoba, a ranjeno 20, saopštile su zdravstvene službe Mogadiša..."Mi smo do sada odneli 18 mrtvih i još 20 ranjenih sa mesta eksplozije", rekao je direktror Amin ambulanata Abdikadir Abdirahman, prenosi Rojters.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.