Ekipe javno komunalnih preduzeća na terenu u ponedeljak, 26. avgusta

Izvor: Megafon.co, 26.Avg.2019, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekipe javno komunalnih preduzeća na terenu u ponedeljak, 26. avgusta

Ekipe Parking servisa rade na postavljanju vertikalne i horizontalne signalizacije u više niških ulica.
JKP Parking servis Niš Javno komunalno preduzeće Parking servis za ponedeljak, 26. avgust, najavljuje otklanjanje kvarova na javnom osvetljenju na teritoriji Gradske opštine Crveni Krst i montiranje reflektora na stubove javne rasvete na sportskom terenu u Vase Pelagića.
Najavljeni su i radovi na izradi podužnih saobraćajnih oznaka u Zetskoj (od Dušana Popovića do >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << Mokranjčeve) i u Mokranjčevoj ulici.
U toku dana radiće se i na poprečnoj horizontalnoj signalizaciji na kružnom toku Mokranjčeva – Zetska i u nastavku Mokranjčeve ulice. Na raskrsnici ulica Dragiše Cvetkovića – Rentgenova i u nastavku Dragiše Cvetkovića ka Vojvode Mišića.
Planirani su radovi na vertikalnoj signalizaciji u Sarajevskoj ulici, kao i provlačenje kabla između dva stuba javne rasvete u ulici Vase Pelagića .
JKP “Naissus” Zbog radova na vodovodnoj mreži više naselja biće bez vode do 15 sati:
Selo Sečanica – voda na ulici, potrebno je raskopavanje kod mlina i kod trafo stanice. Zbog radova na popravci oštećenja na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u selu Sečanica. Nakon obavljenih radova, sistem se vraća u stanje redovnog snabdevanja vodom.
Naselje Brzi Brod – zbog priključnih radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u naselju Brzi Brod.
Gornji Matejevac, Obilićeva ulica – kvar na vodovodnoj mreži u Gornjem Matejevcu, ulica Obilićeva, na izlazu iz sela. Zbog radova na popravci oštećenja na mreži, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u delu sela Gornji Matejevac.
Novo Selo, Studenička ulica – voda izbija na površinu, potrebno je raskopavanje. Zbog popravke novog kvara na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnbdevanje do 15 sati u Studeničkoj ulici.
Naselje Kitice, ulica Vuka Karadžića bb – na ulici se pojavljuje voda, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće prekida u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici Vuka Karadžića.
Ulica Katićeva br. 17a – voda puni šahtu, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze biće prekida do 15 sati u vodosnabdevanju Katićeve ulice.
ED Niš Zbog radova na elektroenergetskoj mreži dana 26. avgusta bez struje će biti:
-Od 8 do 10 sati deo Trga Svetog Save;
– Od 800 do 14 sati delovi ulica Toponičke, Čamurlijske, Jasenove, Trupalske, Miljkovačke i Bulevara 12. Februara;
– Od 9 do 11 sati deo Naselja Gornji Komren;
– Od 9 do 14 sati delovi ulica Timočke, Blagoja Parovića (br. 18) i Ljubomira Nikolića (br. 4);
– Od 10 do 120 sati deo Glamočke ulice (br. 13).

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Ekipe Parking servisa obeležavaju ležeće policajce u Studeničkoj ulici

Izvor: Megafon.co, 27.Avg.2019, 11:10

Ekipe javno komunalnih preduzeća su na terenu u utorak, 27. avgusta, i obavljaju planirane radove.. JKP Parking servis Iz javno komunalnog preduzeća Parking servis najavljuju otklanjanje kvarova na javnom osvetljenju u Čairu i naselju 9. maj, Velepolju i selu Kravlje. Takođe,  zameniće sijalice...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.