Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2021, 09:33

Edukativna tribina "Biciklisti pitaju grad“

Centar za unapređenje bezbednosti u saobraćaju, uz finansijsku podršku Uprave za saobraćaj i puteve Grada Novog Sada u saradnji sa „Novosadskom biciklističkom inicijativom“ realizovaće edukativnu tribinu pod nazivom „Biciklisti pitaju grad“ u subotu 18.9.2021. u 14 sati i 30 minuta na Subinom platou u Limanskom parku, (ulaz sa Bulevara oslobođenja).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Biciklistička vožnja kroz kulturno nasleđe Niša

Izvor: NisCafe.com, 17.Sep.2021

Održiva mobilnost za zdraviji život! Ovo je tema koja prati Evropsku nedelju mobilnosti 2021, čija je ideja da ukaže na važnost i predstavi održive alternative u saobraćaju i da svi zajedno potražimo inovativna rešenja.. Jedna od aktivnosti koja se ove godine održava u okviru manifestacije...

Nastavak na NisCafe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.