EVO ZASTO SU MOSTOVI U BEOGRADU SINOC BILI BLOKIRANI Njih je policija trazila u Vihoru Akcije se nastavljaju sirom Srbije

Izvor: medio.rs, 23.Sep.2017, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVO ZASTO SU MOSTOVI U BEOGRADU SINOC BILI BLOKIRANI Njih je policija trazila u Vihoru Akcije se nastavljaju sirom Srbije

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da su tokom prethodne noći beogradska i policija u Prijepolju sprovele sveobuhvatnu kontrolu saobraćaja sa ciljem pronalaska lica po poternici, narkotika, nelegalnog oružja i predmeta koji potiču ili su u vezi sa izvršenjem krivičnog dela.

Kako je istaknuto, time je demonstrirana spremnost policije da u najkraćem vremenu podignu resurse i postupanje na najviši nivo, kako bi se zaštitila bezbednost građana, njihova imovina >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i obavila kontrola lica i vozila, pri čemu je mogućnost bekstva takvih lica svedena na minimum.

Na osnovu obavljenih akcija u Beogradu i Prijepolju, zaključeno je da MUP može u svakom trenutku da garantuje bezbednosnu zaštitu građana i imovine i hvatanje izvršioca krivičnog dela u najkraćem vremenskom intervalu.

Iz MUP je najavljeno da će se i ubuduće nastaviti sa takvim aktivnostima na teritoriji svih policijskih uprava, u cilju maksimalne zaštite bezbednosti građana.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.