EVO KOJU JE PORUKU ISPISAO KRVLJU NA BRODU! Srbin pronađen zaklan, porodica ne veruje u SAMOUBISTVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 09:00

EVO KOJU JE PORUKU ISPISAO KRVLJU NA BRODU! Srbin pronađen zaklan, porodica ne veruje u SAMOUBISTVO

Iako takve stvari ukazuju na samoubistvo, ono što stvara sumnju je to što oružje nije pronađeno.

Jeziva smrt Dragana Panića iz okoline Beograda na brodu MSC Adelaide na kojem je nađeno pola tona kokaina u Đenovi i dalje je misterija. Prema prvim informacijama koje prenose italijanski mediji, obdukcija Srbina je gotova, a ono što su saopštili je da je rana na vratu duboka.

Takođe su naveli da su pored tela bile ispisane rečenice na srpskom jeziku u kojima je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "molio Boga da ga uzme sebi i molio porodicu za oproštaj".

- Pored tela bile su krvlju ispisane rečenice na srpskom jeziku u kojima je molio Boga da ga uzme i molio je svoju porodicu za oproštaj.

Članovi posade su rekli da je mahao žiletom po brodu, ali on nije pronađen.

- Posada broda je rekla da je videla Srbina sa žiletom šeta po plovilu, ali je čudno to što pored njegovog tela nije pronađen žilet - kažu i dodaju: "Istražitelji su uhapsili dvojicu muškaraca, koje su zatekli na brodu. Reč je o Kulmvu Kamalu i Fabiju Papa. Jedan od njih uhvaćen je kako uzima torbe iz kontejnera koji je bio postavljen u prostor za video-nadzor. Vrednost zaplenjene droge na tržištu bi bila 30 miliona evra - rečeno je.

Porodica i komšije mrtvog Srbina tvrde da se on nikada ne bi ubio i svi se drže jedne teorije, a to je da je Dragan bio na pogrešnom mestu, u pogrešno vreme i da je video nešto što ne treba.

- Ma kakvo samoubistvo. Bio je jak čovek, sposoban i moćan. Ima divnu porodicu, otišao je za njih da zaradi... On je video nešto što ne treba - kažu njegovi rođaci iz okoline Beograda.

Takođe odbacuju mogućnost da se on bavio švercom kokaina.

Giallo a bordo della Msc Adelaide: marinaio sgozzato e 400 chili di droga sequestrati https://t.co/CayBXkd0s9 pic.twitter.com/AQgCzoW4Kp

— Genova Today (@genovatoday) February 8, 2022

- Nikad ovde problem nije napravio, nije ni tamo, nije se nezakonitim poslovima bavio. Dobar je bio, miran, radan, radio u Rafineriji, posle otišao na brod - pričaju.

mota oko njega, a tek onda je Dragan nađen mrtav.

- Lučki radnik je uhapšen na delu kada je istovario kontejner sa 14 vreća čistog kokaina. Nakon hapšenja, policija je ušla na brod i zatekla zaklanog muškarca iz Srbije - pišu italijanski mediji.

Podsetimo, brod je stigao iz Brazila, a kokain je bio sakriven u delu gde je bila smeštena kafa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.