EPSTAJN NIJE IZVRŠIO SAMOUBISTVO!? Autopsija nije pružila dokaze za konačan sud (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EPSTAJN NIJE IZVRŠIO SAMOUBISTVO!? Autopsija nije pružila dokaze za konačan sud (VIDEO)

Milijarder prošao psihijatrijski test uoči smrti

Rezultati autopsije nisu dovoljni za konačnu procenu uzoka smrti Džefrija Epstajna, milijardera osumnjičenog za pedofiliju i seks-trafiking.

Većina stručnjaka uključena u istragu navodi da samoubistvo i dalje ostaje najuverljiviji uzročnik i da za drugačiju sumnju nema mesta.

Ipak, nakon što je Džefi Epstajn pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji ne prestaju različite pretpostavke o mogućim uzrocima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smrti.

Pretpostavke podgreva činjenica da je 66-godišnji milijarder bio blizak sa sadašnjim i bivšim američkim predsednikom Donaldom Trampom i Bilom Klintonom.

Agencija AP, pozivajući se na osobu upoznatu sa radom u zatvoru, navodi da su na dan kada je Epstajn izvršio samoubistvo njegovi stražari radili prekovremeno, kako bi nadoknadili nedovoljan broj osoblja.

Milijarder je imao poseban nadzor jer je dve nedelje pre pokušao samoubistvo vešanjem, što prema američkim zakonima podrazumeva beleženje detalja ponašanja zatvorenika u posebnu beležnicu.

 Prema zatvorskim izvorima, 29. jula je prošao psihijatrijski test i nadzor mu je ukinut.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.