EMITOVANA PESMA KOJA JE PODIGLA VELIKU PRAŠINU! Pozdravna poruka od Cigana iz cele Srbije za Grobare i Velju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2021, 23:46

EMITOVANA PESMA KOJA JE PODIGLA VELIKU PRAŠINU! "Pozdravna poruka od Cigana iz cele Srbije za Grobare i Velju" (VIDEO)

Da li je u pitanju ruganje ili je neko posla šifrovanu poruku uhapšenima?

Na jednoj radio stanici koja se čuje širom Srbije, pa i u beogradskom Okružnom zatvoru, a gde se puštaju "želje i pozdravi" i naručuju pesme, nedavno je emitovana pesma koja je podigla veliku prašinu.

Sve se dešava posle hapšenja Veljka Belivuka zvanog Velja Nevojlja, Marka Miljkovića Mareta i još dvadesetak njihovih saradnika, koji su osumnjičeni za najteža krivična dela, među >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojima su ubistva, otmice, zločinačko udruživanje, trgovina narkoticima, ilegalno posedovanje oružja...

Svi uhapšeni su članovi ekipe Velje Nevolje i njegove navijačke grupe "Principi" koje podržavaju Partizan.

pic.twitter.com/68IpHws0pV

— Pluton (@Pluton45873221) February 10, 2021

Nekoliko dana posle velike policijske akcije, emitovana je pesmasa ovim stihovima: "Nevolja, nevolju privlači, isti smo, isti igrači, sudbina to je znaš li, znaš li, pa smo se našli...". Možda bi to i prošlo nezapaženo, da potom voditeljka nije izgovorila još jednu rečenicu: "pozdravna poruka od Cigana iz cele Srbije za Grobare".

Da li je u pitanju ruganje ili je neko posla šifrovanu poruku uhapšenima, ostaje da se vidi. Inače, ovo ne bi bio prvi put da članovi kriminalne grupe komuniciraju preko radija ili televizije, koje koriste kao "kurire" za prenošenje svojih šifrovanih poruka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.