EKVADORSKA DROGA U ALBANSKOJ LUCI: Zaplenjeno 137 kilograma kokaina u Draču (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2019, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKVADORSKA DROGA U ALBANSKOJ LUCI: Zaplenjeno 137 kilograma kokaina u Draču (VIDEO)

Kokain stigao brodom u kontejneru.

Albanska policija zaplenila je 137 kilograma kokaina iz Ekvadora u luci Drač, saopštili su zvaničnici.

Policija je navela da je kokain stigao brodom u kontejneru, kao i da su uhapšena dvojica albanskih državljana koji su čekali da preuzumu drogu, javio je AP.

Albanija je ranije bila poznata kao veliki punkt za isporuke marihuane u Evropu, ali sada su češći slučajevi šverca heroina i kokaina u zapadne zemlje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Direktor albanske policije Ardi Veliju rekao je da je kokain iz Ekvadora zaplenjen u saradnji sa susednom Grčkom i američkom agencijom za borbu protiv droga.

NEVIĐENA DRAMA! Mladić krenuo da se BACI SA MOSTA - policajac ga uhvatio u poslednjoj sekundi, munjevitom reakcijom spasio život (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.