EKSKLUZIVNI SNIMAK SA CETINJA: Otkriveno ko je rukovodio licem koje drži Molotovljev koktel, kamera sve snimila (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2021, 14:36

EKSKLUZIVNI SNIMAK SA CETINJA: Otkriveno ko je rukovodio licem koje drži Molotovljev koktel, kamera sve snimila (VIDEO)

Sve jasno kao dan

Na snimku uživo koji je emitovan u nedelju u 9 i 15 na RTCG-u vidi se mladić koji prolazi iza voditelja sa Molotovljevim koktelom, ali i osoba koja ga usmerava gde i kako da baci koktel.

Snimak dokazuje da je sve dogovoreno i uigrano, i da su komite imale plan da na sve načine zaustave ustoličenje mitropolita Joanikija i premeste ga u drugi grad.

Dok opozicione partije danima govore da je suzavac bačen bez povoda, jasno je da je ovde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo razloga da policija upotrebi suzavac.

Ipak, na sreću, nije uspeo plan komita da se ustoličenje odloži, pa je mitropolit Joanikije kao i prethodnici ustoličen na Cetinju nakon što su on i patrijarh Porfirije u Prijestonicu stigli helikopterom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.