Eво за шта можете искористити кесице чаја

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Dec.2022, 15:00

Eво за шта можете искористити кесице чаја

Сви знају да се кесице чаја стављају испод очију као кришке краставца да би се смањила надутост, али да ли сте знали да их можете користити за чишћење или за ублажавање опекотина? Фото: Pixabay/congerdesign Ево зашто не би требало да бацате искоришћене кесице чаја и за шта их можете поново >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << користити.
Заштитите посуђе од рђе Танини су антиоксиданси којих има највише у црном чају, а одлични су и за борбу против рђе посуђа: након прања посуђе једноставно премажите искоришћеном врећицом црног чаја и обезбедићете дужи животни век.
Уклоните непријатне мирисе из фрижидера Отворену посуду са искоришћеним кесицама чаја ставите у фрижидер да бисте уклонили непријатне мирисе из ње.
Уклоните масне мрље са посуђа У топлу воду ставите пар искоришћених кесица чаја и у њу потопите масно посуђе око пет до десет минута и ослободићете се тврдокорних масних мрља.
Умирите кожу након убода или опекотина Танини присутни у чају имају моћ да регенеришу кожу и ублаже површинске реакције након уједа инсеката и опекотина од сунца. Једноставно ставите кесе на кожу и оставите неколико минута.
Уклоните мирисе хране са коже Неке намирнице, попут лука, белог лука или рибе, остављају на нашим прстима непријатан мирис који се тешко испере, али се може уклонити трљањем коже искоришћеним кесицама чаја.
Stvari u kući koje nikada ne bi trebalo da usisavate

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Eво за шта можете искористити кесице чаја се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.