Dvorska bašta u Sremskim Karlovcima dobija nove sportske terene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2020, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvorska bašta u Sremskim Karlovcima dobija nove sportske terene

U toku je rekonstrukcija sportsko-rekreativnog dela Dvorske bašte. Sportski tereni biće završeni za dvadesetak dana na radost onih koji se bave sportom.

Izlivena je betonska ploča na atletskoj stazi, a nakon tih radova, uslediće stavljanje završnog sloja od tartana, kakav postoji na rukometnom igralištu.

"Na taj način će se u celosti rekonstruisati i svi sportski tereni će biti završeni na radost dece, omladine i ljudi koji vole da se bave sportom", naglašava >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Nenad Milenković, predsednik opštine Sremski Karlovci.

Nedavno je rekonstruisan i košarkaški teren, a za te radove, lokalna samouprava je uz podršku Uprave za kapitalna ulaganja izdvojila 20 miliona dinara za sportsko-rekreativni objekat. Osim njega, obnoviće šetališni i deo parka tog spomenika prirode u Karlovcima. Predsednik opštine ističe da će obnova tih terena doprineti razvoju sportske slike meštana, ali i ljubitelja prirode i sporta.

"I ovaj deo gde se nalaze sportsko-rekreativni centar i sportski objekti dati su na korišćenje lokalnoj samoupravi na 25 godina, i na taj način svim žiteljima Sremskih Karlovaca daje mogućnost da nastave unapređenje kompletne sportske oblasti", kaže Milenković.

Kraj radova predviđen je za dvadesetak dana da bi ljubitelji prirode mogli da uživaju u predivnom prirodnom ambijentu i čistom vazduhu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.