Dve trudnice hospitalizovane u Čačanskoj bolnici

Izvor: B92, 30.Apr.2021, 13:33

Dve trudnice hospitalizovane u Čačanskoj bolnici

Čačak -- Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovano je 111 pacijenata, a među njima su i dve trudnice.

U protekla 24 časa bio je prijem 8 pacijenata, otpust 16 pacijenata i 1 transport za Ivanjicu.

U Čačanskoj bolnici na kovid odeljenju usled posledica korone život je izgubila B. R. iz Čačka, kod koje je potvrđen virus.

Na odeljenju ginekologije hospitalizovane su dve trudnice kod kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je kovid nalaz pozitivan.

Od 225 uzoraka iz Čačka, pozitivnih je 53, iz Gornjeg Milanovca od 23 uzorka pozitivnih je 6, iz Lučana od 30 uzoraka pozitivnih je 9 i iz Ivanjice od 54 uzorka pozitivnih je 13. Ukupno 81 pozitivan od 332 uzorka.

U četvrtak, 29.04. vakcinisano je 108 a revakcinisano je 858 lica. Takođe je vakcinisano i 157 lica koja nisu zakazala vakcinaciju.

Za poslednja 24 časa u prijemno-trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak sa simptomima i znacima kovid infekcije bilo je 109 pregleda, od čega je 58 prvih pregleda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KORONA UZIMA MAHA: Dve trudnice zaražene koronom hospitalizovane u čačanskoj bolnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021

U čačanskoj bolnici na kovid odeljenju usled posledica korone život je izgubila B.R. (1950) iz Čačka, kod koje je potvrđen virus..Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovano je 111 pacijenata. U respiratornom centru smešteno je 12...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.