Dve saobraćajne nesreće u Beogradu: Povređene tri osobe

Izvor: B92, 22.Maj.2021, 08:06

Dve saobraćajne nesreće u Beogradu: Povređene tri osobe

U Beogradu su se noćas dogodile dve saobraćajne nesreće u kojima su lakše povređena tri lica, a Hitna pomoć imala je ukupno 104 poziva i 15 intervencija.

U Bulevaru oslobođenja u 3.45 dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su dve muške osobe zadobile lakše povrede i prebaćene su u Urgentni centar.

U drugoj nesreći, na Zrenjaninskom putu, jedna osoba sa lakšim povredama sama je otišla u Urgentni centar pre nego je ekipa stigla na mesto nezgode, rečeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u Hitnoj pomoći.

Jedan deo posla odnosio se na zbrinjavanje kovid pacijenata, a bilo je i tri interklinička transporta, nešto manje nego proteklih dana i sve u Beogradu.

Osim toga, za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Beogradu sinoć DVE SAORBRAĆAJNE NEZGODE, tri lica lakše povređena

Izvor: Blic, 22.Maj.2021

U Beogradu su se noćas dogodile dve saobraćajne nesreće u kojima su lakše povređena tri lica, a Hitna pomoć imala je ukupno 104 poziva i 15 intervencija na javnom mestu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.