Dve osobe poginule u sudaru motora i traktora kod Žitišta, vozač traktora uhapšen

Izvor: Danas, 28.Jul.2019, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe poginule u sudaru motora i traktora kod Žitišta, vozač traktora uhapšen

Zrenjaninska policija uhapsila je D.O. (30) iz okoline Žitišta, zbog sumnje da je upravljao traktorom na koji je motociklom naleteo dvadesetpetogodišnji muškarac koji je poginuo na licu mesta, kao i njegov dvadesettrogodišnji suvozač, saopštila je danas Policijska uprava u Zrenjaninu. Članak Dve osobe poginule u sudaru motora i traktora kod Žitišta, vozač traktora uhapšen se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pozive za ispitivanje dobilo oko 70 veterana OVK

Izvor: Danas, 28.Jul.2019

Udruženje veterana „OVK“ saopštilo je da je do sada pozive za ispitivanje primilo oko 70 članova ovog udruženja, a da će ih još oko 10 biti pozvano do kraja nedelje. Članak Pozive za ispitivanje dobilo oko 70 veterana OVK se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.