Dve osobe lakše povređene u nesreći kod Pionira

Izvor: B92, 30.Avg.2019, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe lakše povređene u nesreći kod Pionira

Beograd -- Prilikom nesreće koja se dogodila u ulici Mije Kovačevića, kod hale Pionir, povređen je vozač električnog trotineta, rečeno je u MUP-u Srbije.

Nesreća se dogodila oko 16.10 kada su se sudarila dva putnička automobila, i tom prilikom jedno vozilo je izletelo na pešačku stazu i oborilo muškarca na trotinetu.

U Hitnoj pomoći rečeno je da su lakše povređene dve osobe, ali nisu prebačene u medicinsku ustanovu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SUDAR DVA AUTOMOBILA NA PALILULI: Povređene dve osobe

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2019

Nesreća se dogodila oko 16.10 časova u Ulici Mije Kovačevića..Prilikom nesreće koja se dogodila u ulici Mije Kovačevića, kod hale "Aleksandar Nikolić" (Pionir), povređen je vozač električnog trotineta, rečeno je u MUP-u Srbije...Nesreća se dogodila oko 16.10 kada su se sudarila dva putnička...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.