Dva dečaka su se igrala kada se pitbul zaleteo i ščepao jednog za GLAVU, a onda je vriske čuo komšija tinejdžer

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2019, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva dečaka su se igrala kada se pitbul zaleteo i ščepao jednog za GLAVU, a onda je vriske čuo komšija tinejdžer

Šestogodišnji Mejson L. i dvojica njegovih komšija igrali su se ispred kuće u Konrou, Teksas, kad je pritrčao odbegli pitbul i napao dečaka.

Pitbul je zgrabio mališana za glavu. Grent Braun (19), koji živi nekoliko kuća dalje od Mejsona, čuo je kako dečak vrišti.

- Čim sam video šta se događa potrčao sam tamo bez razmišljanja. Nisam znao kako, ali znao sam da moram da odvojim psa od dečaka – rekao je Grent.

On je uspeo da skrene pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << psa na sebe, što je Mejsonu dalo priliku da pobegne u kuću.

- Sve što sam videla je moj sin kako trči ka meni sav krvav sa rukama na glavi - rekla je njegova majka Džilijan.

Pitbul je oborio hrabrog tinejdžera na tlo, nekoliko koraka dalje od mesta na kom je napao malog Mejsona.

- Pas se našao na meni pre nego što sam uspeo da se snađem i znao sam da moram da držim njegovu njušku dalje od sebe - ispričao je kasnije Grent.

On se borio sa psom nekoliko sekundi, uspeo da stane na noge i pobegne. Grent je pretrpeo razderotine po ruci. Mejson je prevezen u bolnicu, gde su ga tretirali zbog razderotine na glavi. Ima i nekoliko modrica na licu, ali očekuje se da će biti dobro. Dečakova majka je dodala da je zahvalna Grentu zbog njegove pomoći i brzog razmišljanja.

- Samo želim da ga zagrlim, ne postoji ništa što mogu da kažem osim hvala – rekla je Džilijan.

Pas je uhvaćen i predat organizaciji za kontrolu životinja oblasti Montgomeri.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.