Izvor: Blic, 20.Feb.2018, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Država nam je plasirala SLOGANE za natalitet, a Ana iz Beograda ima SAVRŠEN ODGOVOR

Od oko hiljadu potencijalnih slogana koji bi trebalo da podstaknu rađanje u Srbiji, izabrano je šest, ali su nakon burnih reakcija u javnosti, pa čak i u Vladi Srbije, ipak povučeni i neće biti korišćeni u kampanji za podizanje nataliteta.

Na konkursu su prvo mesto podelili slogani "Ljubav i beba - prvo što nam treba!" i "Rađaj, ne odgađaj", na drugom mestu su "Mama - neću sama, tata - hoću brata" i "Dosta reči, nek zakmeči", a na trećem "Čuda se ne dešavaju. Čuda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se rađaju" i "Nek se deca rađaju i lepe stvari događaju".

Protiv pobedničkih slogana izjasnila se premijerka Ana Brnabić, uz komentar da "nisu u njenom stilu", kao i potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović, koja smatra da su uvredili žene. Izabrane poruke za podsticanje rađanje negativno su komentarisala i udruženja koja se bave porodicom, a burno su propraćene i na društvenim mrežama.

Možda i najbolji komentar imala je Ana iz Beograda, a njen i odgovor ostalih naših sugrađana pogledajte u videu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.