Drugi studisjki album grupe Bohemija “Nasmeši se i reši se?”

Izvor: Megafon.co, 26.Mar.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugi studisjki album grupe Bohemija “Nasmeši se i reši se?”

Niška grupa Bohemija je izdala drugi studijski album „Nasmeši se i reši se?“. Zainteresovani do albuma mogu doći pomoću „plati koliko želiš“ izdanja na bandcamp-u i na svim digitalnim platformama. Limitirano izdanje albuma na CD-u svoju premijeru imaće na koncertu u Beogradu 11. aprila. Album je zajedničko izdanje koje objavljuju Pop Depresija i Kišobran.
“NASMEŠI SE I REŠI SE?” „Dve godine od izlaska debija “Sve naopako”, Bohemija >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << predstavlja novih deset pesama, poziva na ljubav, smejanje, eskapizam i donošenje odluka. Uz dva singla koja su prethodila albumu, “Istine” i “Prolazi vreme”, tu je i magični ep “O ljubavi”, zapitana “Pomozi si sebi”, inspirativna “Kako ja tako ti” i još nekoliko pesama koje zovu da ih otkrijete”, objašnjavaju iz izdavačke kuće. Pored  Janka Džambasa, autori pesama su i Dina Abu Mayyaleh i Dimitrije Mandić, a aranžman pesama je uradio kompletan bend. Produkcija, miks i mastering su uradili Džambasa i Telčera. Dizajn omota je kreirala Kristina Ivanović.
Promocija “Nasmeši se i reši se?” albuma će se održati u Kulturnom centru Grad u četvrtak, 11. aprila, u 21 sat, na zajedničkom koncertu sa grupom Benjd.
Detaljnije na portalu kultURA!

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.