Drama u Crnoj Gori: Nestala dva MALOLETNA DETETA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2018, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Crnoj Gori: Nestala dva MALOLETNA DETETA

Policija obavila razgovor

Podgoričanka R. V. prijavila je policiji da je nestao njen maloletni sin (16) i da se ne javlja na telefon.

Dečak je navodno nestao 8. avgusta u ranim jutarnjim časovima. Majka sumnja da je dečak izašao iz kuće u kojoj stanuju, a istražiteljima je saopštila i da sumnja da se nalazi sa izvesnim J. L. kog je policija pozvala na razgovor.

Pročitajte i:

Međutim, taj muškarac je, prema saznanjima medija, negirao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ima bilo kakve veze sa nestankom maloletnika, pa njegov iskaz nije bio od pomoći.

Policiji je prijavljen još jedan slučaj nestanka maloletne osobe.

Naime, S. M. prijavila je da je njena ćerka (14) otišla da prošeta psa pre tri dana nakon čega se više nije vratila. Više detalja za sada nije poznato, a ništa ne ukazuje za sada da su ova dva slučaja povezana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.