Na ulici ostavljeni beba i dete, majka saznala od novinara

Izvor: B92, 26.Sep.2017, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na ulici ostavljeni beba i dete, majka saznala od novinara

Dvoje muške dece pronađeno je danas nešto pre 16h na uglu Višnjičke ulice i Mirijevskog bulevara kod garaže GSP.

Deca su sada u nadležnosti Centra za socijalni rad. Ona su u pratnji policije prevezena u Urgentni centar, odakle su prebačena na Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj.

Kako nezvanično saznajemo, muškarac, za kojeg se pretpostavlja da je otac dva dečaka, bebe stare nekoliko meseci i dvogodišnjaka, ostavio je decu na ulici na Karaburmi.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Kako javlja "Prva" televizija, deca su stabilno i nisu imala nikakve povrede, ali su vidno zapuštena.

Ekipa Prve TV na mestu gde su deca ostavljena nije zatekla policiju, ali jeste majku dece, koja je najpre rekla da "ne zna o čemu se radi".

Navela je da je decu na čuvanje dala drugarici, da živi u lošim uslovima i da čeka "socijalnu pomoć kako bi mogli da iznajme stan".

Majka je iz nepoznatih razloga kasnije napala ekipu Prve TV.

Beogradski mediji su ranije javili da su deca pronađena na ulicu povređena, odnosno da se na starijem detetu vide tragovi nasilja, te da su pronađena pošto je policiji prijavljeno da ih otac maltretira na ulici.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pronađene dvije bebe kako leže na ulici, sumnja se da su zlostavljane

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Sep.2017

BEOGRAD - Beba stara oko godinu dana, za koju se sumnja da je zlostavljana, pronađena je danas na uglu Višnjičke ulice i Mirijevskog bulevara kod garaže GSP nešto prije 16 sati, potvrđeno je "Novostima" u Hitnoj pomoći...Oboje djece je preuzela Hitna pomoć nakon dojave da su povrijeđeni mališani...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.