Draganu pucano u noge, pa bačen u SNEG PORED HITNE! Istraga u toku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Draganu pucano u noge, pa bačen u SNEG PORED HITNE! Istraga u toku!

Telo u snegu je slučajno pronašla policijska patrola

U blizini beogradske Hitne pomoći pronađen je 30-godišnji muškarac u snegu. koja je prolazila ovim delom grada.

Kako se saznaje, reč je o Draganu Z. On je kolima Hitne pomoći transportovan u beogradski Urgentni centar, gde su lekari kontatovali da ima teške telesne povrede, ali da srećom nije životno ugrožen.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je u noge Dragana Z. iz pištolja ispaljeno nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << metaka. Muškarac ima i povrede glave, što ukazuje da je pretučen.

Nije poznata lokacija na kojoj se odvijao ovaj događaj, a Dragana Z. su napadači kolima dovezli do zgrade Hitne pomoći na auto-putu.

U toku je intenzivan policijski rad na rasvetljavanju ovog slučaja i identifikaciji osobe koja je pretukla i pucala u Dragana Z.

BONUS VIDEO: Ovo je rusko oružje od kojeg strepi i Amerika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MUŠKARAC PRONAĐEN KRVAV U SNEGU Pretukli ga i izrešetali, pa ga izbacili iz automobila u blizini Hitne pomoći, slučajno ga pronašli policajci

Izvor: Blic, 15.Dec.2018

U blizini beogradske Hitne pomoći pronađen je 30-godišnji muškarac u snegu. Muškarca u snegu je slučajno oko 10.30 danas pronašla policijska patrola koja je prolazila ovim delom grada.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.