Dragana Mirković: Rekli su da zaboravim na koncert, ali oporavila sam se snagom volje!

Izvor: Kurir, 30.Sep.2014, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Mirković: Rekli su da zaboravim na koncert, ali oporavila sam se snagom volje!

Dragana Mirković, koja se sprema za koncert u Areni u petak, 3. oktobra, otkrila je da se snagom svoje volje oporavila od povrede kičme iako su joj doktori rekli da zaboravi na koncert. Mirkovićeva je snagom svoje volje uspela da se oporavi i bude fizički spremna za spektakl koji sprema.

"Bila sam u bolnici mesec dana, posle nesreće, a dva meseca u krevetu. Bilo je to veoma ozbiljna povreda, čak je bilo pitanje da odem na operaciju. Rekli su mi da zaboravim na koncert, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ali ja sam snagom volje, koju nisam znala da imam, uspela da se oporavim za tri meseca umesto šest", rekla je Dragana u Amidži šouu. Najteze joj je palo to što je 10 dana razdvojena od dece, jer do sada nikada se nije na tako dug period odvajala od njih.

Dragani su verni fanovi spremili iznenađenje pred koncert snimivši pesmu i spot njoj u čast. Pevacicu je njihova vernost i pažnja pogodila u srce da nije mogla da sakrije suze.

Mirkovićeva je otkrila da vodi zdrav život i da nikada ne pije alkohol, pa ni sokove.

"Pijem samo vodu. Nisam ljubitelj sokova a alkohol nikad nisam pila i najgore mi je kada moram da nazdravim", priznala je Dragana.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.