Dragan Sikimić novi direktor Agencije za borbu protiv korupcije

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jan.2018, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Sikimić novi direktor Agencije za borbu protiv korupcije

Dragan Sikimić će biti novi direktor Agencije za borbu protiv korupcije, odlučio je danas jednoglasno Odbor Agencije.

Sikimić je pravnik a do sada je obavljao dužnost direktora Nacionalne službe za zapošljavanje.

Na sednici Odbora Agencije Danica Maksimović je izabrana za novog predsednika Odbora, a Miloš Stanković za zamenika predsednika Odbora tog nezavisnog tela.

Kako se navodi na sajtu Agencije, na sednici Odbora danas je obavljen razgovor sa >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kandidatima u užem krugu za izbor na funkciju direktora Agencije, Dejanom Damnjanovićem i Draganom Sikimićem.

Kandidat Željko Ivanji obavestio je Odbor da odustaje od konkursa.

To je bio treći javni konkurs za izbor direktora Agencije za godinu dana.

Agencija je bez direktora od 13. novembra prošle godine kada je direktorka Majda Kršikapa podnela ostavku na tu funkciju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Dragan Sikimić novi direktor Agencije za borbu protiv korupcije

Izvor: Beta, 17.Jan.2018

Dragan Sikimić će biti novi direktor Agencije za borbu protiv korupcije, odlučio je danas jednoglasno Odbor Agencije.Sikimić je pravnik a do sada je obavljao dužnost direktora Nacionalne službe za zapošljavanje.Na sednici Odbora Agencije Danica Maksimović je izabrana za novog predsednika Odbora,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.