Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jun.2019, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Janjić: Uticaj fotografije sve značajniji

Novinska agencija Beta je, kao i 15 proteklih godina, i ove dodelila nagrade najboljim fotografima i njihovim ostvarenjima.

Na ovogodišnji, 16. po redu konkurs “Betina fotografija godine 2019” stigla su 294 rada 79 medijskih profesionalaca iz osam zemalja regiona. Reč je o jedinom međunarodnom regionalnom konkursu koji se odnosi isključivo na novinsku, tačnije medijsku fotografiju, koji je uspeo da preživi uprkos stalnim turbulencijama u odnosima država nastalih nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ratova devedesetih godina i ćudljivim kretanjima na medijskom tržištu.

Broj učesnika i broj radova koji iz godine u godinu pristižu raste, što pokazuje da postoji veliki interes profesionalnih medijskih fotografa za ovaj konkurs, ali i njihovu želju da svojim radom iskorače van granica država u kojima rade.

Glavni i odgovorni urednik Bete Dragan Janjić govorio je tim povodom za Novi magazin:

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.