Dr. Zukorlić: Da Beogradom upravljaju odgovorni ljudi

Izvor: SandzakPress.net, 14.Feb.2018, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dr. Zukorlić: Da Beogradom upravljaju odgovorni ljudi

Ako bi Beograd uštedio mjesečno samo jedan euro po glavi stanovnika, to bi značilo da bi se za godinu dana akumulirala sredstva dovoljna da se asfaltiraju sve ulice i izgradi nepostojeća kanalizaciona mreža – rekao je, obraćajući se građanima Banovog Brda predsjednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) dr. Muamer Zukorlić. On je podsjetio da Beograd ima dva miliona stanovnika i ekonomsku moć veću od pola države, ali i da istovremeno ima mnogo neasfaltiranih ulica i ono što nije za pohvalu >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << da jedna četvrtina grada nema  kanalizaciju. “Zato mi u Stranci pravde i pomirenja (SPP) ne ulazimo u velike priče i svađe oko velikih projekata, već se zalažemo da se na čelu gradske uprave nađu ljudi koji će biti odgovorni za ono za šta su zaduženi”. Zukorlić je istakao da je moguća drukčija politika i odgovorna vlast: “Mi smo pola našeg programa fokusirali na čovjeka sa moralnim i ljudskim vrijednostima a istovremeno smo svjesni da to neće ići lako i brzo, jer imamo višedecenijske naslage od bivših režima koji su nas upropastili. Mogu da obećam da ću stati na strani obespravljenih, na stranu ugroženih, da ću biti sa njima. Ne velika obećanja, i najmanju ljudsku riječ nikada nismo iznevjeril i to je ono što želimo da vratimo u politiku: etiku i istinu. Da vratimo u politiku da je moguće biti političar koji ne laže i ne krade”. Jedna od stvari koja je zahvatila srpsko društvo jeste apatija, rekao je nosilac liste za gradonačelnika profesor Nenad Prokić. “To mora da se promjeni, jer ni drugi problemi koji su prethodili apatiji neće biti riješeni. Mi nosimo jednu novu energiju, a i govor našeg predsjednika je sve drugo, samo ne apatija” rekao je Prokić. (SPP)

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zukorlić: Želimo etiku i istinu da vratimo u politiku

Izvor: N1 televizija, 14.Feb.2018

Obraćajući se građanima Banovog Brda, predsednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić je rekao da je moguća drugačija politika i odgovorna vlast, te da je polovina programa njegove stranke fokusirana na čoveka sa moralnim i ljudskim vrednostima,.."Ni najmanju ljudsku reč nismo izneverili...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.