Dr. Fehratović odgovorio Imamoviću – Zašto ste još uvijek u koaliciji sa Vučićem u N.Pazaru, Tutinu, Sjenici, Priboju i Prijepolju?

Izvor: SandzakPress.net, 10.Sep.2018, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dr. Fehratović odgovorio Imamoviću – Zašto ste još uvijek u koaliciji sa Vučićem u N.Pazaru, Tutinu, Sjenici, Priboju i Prijepolju?

Narodni poslanik Stranke pravde i pomirenja dr. Jahja Fehratović pozvao je kolege bošnjačke poslanike da o javno iznesu stav o protestima prof. Ćamila Jukovića koji je teško ranjen prije četrnaest godina u vatrenom obračunu pristalica SDA i SDP.   “Ja sam očekivao da kolega iz Skupštine Republike Srbije Enis Imamović nešto javno kaže o protestima profesora Ćamila Jukovića i podrži našeg sugrađanina koji je evo već nekoliko dana prinuđen da na najteži način traži svoja >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << prava, jer je spreman da javno osudi sve i svakoga.” navodi dr. Fehratović. On je osudio prelijetanje aviona iznad Novog Pazara, ali isto tako i one koji su uništili život profesoru Jukoviću, a koji i danas nakon četrnaest godina nastavljaju da ovom čovjeku nanose nepravdu i zlo. “I što se mene tiče, za sudbinu Ćamila Jukoviću sve dok javno ne podigne glas podjednako je kriv i Enis Imamović kao i Sulajman Ugljanin i Rasim Ljajić kao i svaki funkcioner obje ove partije SDA i SDP(S) dok god se ne pobune protiv onih koji zajedno nastavljaju da nanose zlo uvaženom profesoru Jukoviću!” komentarisao je dr. Fehratović. On je kolegu narodnog poslanika Enisa Imamovića podsjetio i na koalciju koju SDA Sandžaka ima sa SNS-om Aleksandra Vučića u Tutinu, Novom Pazaru, Prijepolju i Priboju. “Kako to da vam ne smeta Vučić na lokalu, to jest njegova partija, a smeta na republičkom nivou? I kako to da u Sjenici, Tutinu i Novom Pazaru, gdje ste na vlasti, Vučić na predsjedničkim izborima dobi onolike Vaše glasove?” pita se dr. Fehratović.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.