Doprinos unapređenju bezbednosti u saobraćaju

Izvor: Prva.rs, 27.Mar.2017, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doprinos unapređenju bezbednosti u saobraćaju

Predsednik AMSS, Mirko Butulija, istakao je da mu je posebno zadovoljstvo zbog inicijative kojom će se pokrenuti projekat Sportskog auto i karting saveza Srbije i lokalnih samouprava, a koji će doprineti ne samo boljoj promociji auto i moto sporta u Srbiji i vratiti ga na mesto kome mu pripada, već i doprineti povećanju bezbednosti u saobraćaju. Siguran sam da ćemo ubuduće imati više vozača koji će biti promoteri ove ali i sličnih akcija, rekao je Butulija.
Sa željom da delujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << preventivno, kada je reč o bezbednosti u saobraćaju, ali i sa željom da ojačamo auto i moto sport u Srbiji, ovim projektom načinili smo prvi korak, istakao je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić. Odgovornost je svih nas prema našoj deci, prema budućim šampionima da istrajemo u ovoj nameri i uz podršku kako Auto-moto saveza Srbije tako i lokalnih samouprava projekat sprovedemo u delo, izjavio je Udovčić.
Predstavnik Agencije za bezbednost saobraćaja, Branko Stamatović zahvalio se svim prisutnima na naporima da se uključe u promovisanje i rad na unapređenju bezbednosti saobraćaja u Srbiji. Istakao je važnost uloge koju AMSS ostvaruje kroz svoje projekte kojima se kroz edukaciju podiže saobraćajna kultura kod mladih, koju je Agencija za bezbednost saobraćaja prepoznala, izrazivši zadovoljstvo zbog pokrenute inicijative i na lokalnom nivou.
Uz podršku Auto-moto saveza Srbije, Ministarstva omladine i sporta i Agencije za bezbednost saobraćaja, svoju podršku projektima kojima se omogućava razvoj auto i moto sporta dali su i naši proslavljeni šampioni iz sveta auto sporta, Dušan Borković i Nikola Miljković.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.