Dolijao mafijaški bos: Uhapšen vođa kavačkog klana u Sofiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2018, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dolijao mafijaški bos: Uhapšen vođa kavačkog klana u Sofiji

Koristio više lažnih identiteta

Policija je u Bugarskoj uhapsila Predraga Kneževica (42), jednog od vođa kavačkog klana koji je uhapšen po poternici zbog služenja zatvorske kazne za pokušaj ubistva.

Pročitajte i:

Kako je saopšteno iz Uprave policije Crne Gore, nakon duže i intenzivne saradnje sa inostranim partnerima a posebno sa policijama Francuske, Nemacke, Portugalije, Španije i Bugarske, slobode je na teritoriji Bugarske lišen Predrag >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Knežević (42), koji je posedovao lažna portugalska dokumenta na ime Branko Danijel.

Intenzivnom komunikacijom izmedu NCB Interpol Sofija i NCB Interpol Podgorica nesporno je utvrđeno da se radi o Predragu Kneževiću.

On se potražuje po međunarodnoj poternici NCB Interpol Podgorica koja je raspisana na osnovu naredbe Osnovnog suda u Kotoru, radi izvršenja kazne zatvora u trajanju od jedne godine izrečene zbog krivičnog dela pokušaj ubistva.

Policijski službenici Uprave policije su sa policijskim službama više zemalja utvrdili da se Predrag Knežević, korišćenjem više lažnih identita, krio na teritorijama više zemalja Evropske unije.

Nakon prikupljanja svih potrebnih podataka o trenutnom lažnom identitetu koji koristi te njegovog lociranja, on je efikasnom akcijom policije Bugarske lišen slobode po poternici NCB Interpol Podgorica. Sledi komunikacija nadležnih organa dve države radi izručenja Kneževića Crnoj Gori.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.