Doktori u petak donose odluku o velikom problemu sa kojim se susreo Darko Lazić

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2018, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doktori u petak donose odluku o velikom problemu sa kojim se susreo Darko Lazić

Folk pevač Darko Lazić pre sedam dana doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu, nakon koje je bio u kritičnom stanju, a u petak će u KBC Zemun doći doktori sa Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica zbog konsultacija oko njegovog daljeg lečenja

Lekari sa Banjice dolaze da se konsultuju sa onima iz KBC Zemun i iznesu mišljenje o onome što je najbolje da se radi sa kukom Darka Lazića koji je povređen.

Doneće odluku da li bi trebalo da se ugradi veštački >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kuk i kakva rešenja postoje u odnosu na njegovo zdravstveno stanje.

Podsetimo, lekari su nakon saobraćajne nezgode koju je doživeo utvrdili da ima podliv na glavi, povredu jagodice, devet slomljenih rebara, prelom butne kosti, kao i karlice.

Operacija pevača Darka Lazića prilikom koje mu je izvađena slezina trajala je nešto manje od dva sata, a lekari su uspeli da zaustave unutrašnje krvarenje kod pevača. Darko je nakon operacije vraćen na odeljenje intenzivne nege.

Darka Lazića lekari su juče probudili iz veštačke kome, a posle današnje vizite na kojoj su ustanovili kako je trenutno pevačevo stanje, kažu da će mu uskoro operisati nogu.

Možete nas pratiti na našem Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Posle vizite SVE JE REŠENO! Ovo su naredni koraci u lečenju Lazića, DOKTORI MORAJU ŠTO PRE DA REAGUJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2018, 08:19

Folk pevač Darko Lazić pre sedam dana doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu, nakon koje je bio u kritičnom stanju...Lekari su nakon višednevnog iščekivanja potvrdili pozitivan pomak, a nakon što su potvrdili da mu je organizam  dovoljno ojačao, Lazića su probudili iz veštačke kome, a predstoji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.