Doktori doneli odluku o prilasku Darku Laziću: IZOLACIJA! Preti mu opasnost!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2018, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doktori doneli odluku o prilasku Darku Laziću: IZOLACIJA! Preti mu opasnost!

Darko Lazić od prošle nedelje nalazi se na lečenju u banji u Mladenovcu

Pevač leži u apartmanu, a sa njim u sobi je od početka lečenja samo majka Branka, dok ga verenica Marina povremeno posećuje i prespava u sobi.

Razlog za ovakvu podelu leži u tome što su doktori u banji zamolili porodicu da ograniče prilazak Darku Laziću.

- Iako se Darko znatno bolje oseća nego u bolnici u Zemunu i nije životno ugrožen, a krenuo je i na elektroterapije, doktori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u banji već prvog dana su zamolili porodicu da odaberu ko će biti sa Darkom, dok su dalje naglasili da bi bilo najpametnije da Darko u direktan kontakt dolazi sa što manje ljudi. Kao razlog su naveli to što je Darko još uvek krhkog zdravlja, ali i podsetili da upravo ovih dana kreću periodi prehlade i gripa, te naglasili da Darka maksimalno žele da izoluju kako bi terapije na koje je krenuo u potpunosti bile delotvorne i da se slučajno ne dogodi da prehlada omete dalji tok lecenja. Porodica se odmah složila, ispostovala želje lekara i jednoglasno je odlučila da majka bude sve vreme sa Darkom, a da ga Marina posećuje i prespava kod njega. Otac Milan u svakodnevnom je kontaktu sa njima i tu je kada god zatreba - kaže izvor.

A post shared by Milan Branka Lazic (@milanbranka) on Nov 26, 2018 at 5:17am PST

A post shared by Milan Branka Lazic (@milanbranka) on Jul 2, 2017 at 12:00pm PDT

A post shared by Milan Branka Lazic (@milanbranka) on Jul 18, 2018 at 6:19am PDT

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Mar 23, 2018 at 4:25am PDT

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Oct 8, 2017 at 3:22am PDT

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Mar 16, 2017 at 4:31am PDT

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Jan 26, 2017 at 5:29am PST

Mnogobrojni prijatelji odmah su obavešteni o ovoj odluci tima lekara i porodice, te se za Darkovo zdravlje raspituju kod Milana i Branke, ali poštuju njihovu odluku i ne dolaze.

Ovu informaciju je potvrdio i Darkov lični lekar Miloš Poleksić.

- Dolaze periodi gripa i prehlade i bitno nam je da Darka maksimalno izolujemo. Darkova porodica od samog početka odlično sarađuje sa lekarima, a Darko je i više nego motivisan pacijent - rekao je Darkov lekar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.