Izvor: Beta, 14.Okt.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbegli zatvorenik uhapšen na putu ka Kosovu

Policija Severne Makedonije danas popodne je uhapsila zatvorenika koji je pobegao čuvarima kada su ga vraćali u zatvor "Idrizovo" sa pregleda u bolnici u Skoplju.Kako su objavili lokalni mediji, 37-godišnji Fidan Iseni, koji je čuvarima pobegao oko 11.00 kada su zastali da kupe sendviče, pronadjen je i uhapšen oko 17.30 na putu prema kosovskoj granici.  "Prema policijskim izvorima begunac je lociran oko 17.00 u blizini sela Presnica u opštini Lipkovo, nakon čega je vraćen na izdržavanje zatvorske kazne u Kazneno-popravnoj ustanovi Idrizovo", navodi televizija Sitel.  Iseni je osudjen na zatvorsku kaznu od sedam godina i sedam meseci zbog više krivičnih dela, medju kojima i krijumčarenja migranata, a do sada je odležao godinu i po.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mora da su bili mnogo gladni: Čuvarima POBEGAO zatvorenik dok su ONI RADILI OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2019

Jedan zatvorenik je danas pobegao čuvarima u Skoplju dok su ga vraćali s lekarskog pregleda u zatvor "Idrizovo". Evo šta su za to vreme radili čuvari....Jedan zatvorenik je danas pobegao čuvarima u Skoplju dok su ga vraćali s lekarskog pregleda u zatvor "Idrizovo"...Mediji su objavili da je zatvorenik...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Odbegli zatvorenik uhapšen na putu ka Kosovu

Izvor: Danas, 14.Okt.2019

Policija Severne Makedonije danas popodne je uhapsila zatvorenika koji je pobegao čuvarima kada su ga vraćali u zatvor "Idrizovo" sa pregleda u bolnici u Skoplju. Članak Odbegli zatvorenik uhapšen na putu ka Kosovu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.