Dok je krvarila, Ljubica PONAVLJALA JEDNU REČENICU! Kada su je policajci ispitivali NASTAO MUK

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2019, 06:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok je krvarila, Ljubica PONAVLJALA JEDNU REČENICU! Kada su je policajci ispitivali NASTAO MUK

Ljubica Mićić ranjena je u četvrtak na Zvezdari, kada je nepoznati napadač na skuteru prišao, skinuo kacigu i zatim ispalio više metaka u njenom pravcu. Upucana je sa tri hica u noge.

Kako se saznaje ranjena Ljubica nije želela da sarađuje sa policijom nakon napada. Inspektori su saslušali svedoke pucnjave, ali su i uzeli snimak sa kamera da bi ušli u trag napadaču. Tek nakon završene istrage znaće se da li se iza svega kriju neraščišćeni računi  između žrtve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i napadača ili je posredi nešto drugo.

- Bila sam u neposrednoj blizini zgrade kada mi je u oči upao upao čovek u blizini granja kako neprestano gleda gore dole. Šetkao se i uglavnom stajao pored svog motora kao da nekog čeka – počinje priču očevidac pucnjave.

Prema njenim rečima, muškarac je 15 minuta ranije stajao u blizini žbunja, gde se nalazio njen automobil, očekujući da žrva izađe.

- Ona je sišla iz svoje zgrade, 20 metara dalje prema automobilu.Podignem glavu i pogledam, a on trči prema njoj dok ona otvara vrata automobila i počinje da puca. Ljubica je pala i počela da vrišti dok je napada potrčao, seo na motor i pobegao – priča očevidac i dodaje da je motor bio okrenut prema izlazu iz ulice i da je jedna žena uspela da zabeleži deo registarske tablice motora koju je odmah predala policiji.

Za to vreme ranjenoj Ljubici prvi je pritrčao komšija koji je pozvao policiju dok je komšinica bacila peškir sa prozora kako bi joj zaustavili krvarenje. Vrištala je da je noga boli. Drugi komšija stavio joj je peškir preko rane, pokušavajući da zaustavi krvarenje.

- Žena je pričala da je u nju pucala ženska osoba, ali ja bih po građi rekla da je muškarac. Bio je niži, nabijen i kompletno obučen u crno sa kacigom na glavi. Motor je bio nešto veći od skutera. Ni nekoli sati kasnije meni nije bilo jasno da je rekla da je ženska osoba pucala – kaže jedan od komšija.

Ljubica Mićić je razvedena i ima ćerku koja se, kada se incident dogodio, nalazila na moru. Komšije koje je poznaju kažu da je vodila miran život, da nije iz krimogene sredine, niti da ima bilo kakve veze sa kriminalom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.