Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jan.2018, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodikov kabinet: Izuzetno opasne konstrukcije o formiranju paravojnih jedinica

BANJALUKA - Republika Srpska ima svoje Ustavom i zakonima predviđene institucije koje su u službi stabilnosti svih njenih građana, a konstrukcije koje su se pojavile na pojedinim portalima da "predsjednik Republike Milorad Dodik uz podršku Moskve formira paravojne jedinice" su izuzetno opasne i nisu u funkciji informisanja građana, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike.

"Da je to tako svjedoči >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i činjenica da se autor spornog teksta nije pozvao ni na jednu provjerljivu činjenicu koja bi ukazivala na tačnost njegovih navoda o formiranju takvih jedinica u Republici Srpskoj", ističe se u saopštenju i dodaje da kabinet predsjednika Republike Srpske najodlučnije odbacuje takve spekulacije.

Pojedini portali prenijeli su juče informaciju da "predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uz podršku Moskve formira paravojne jedinice".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik demantovao da u RS deluju paravojne jedinice

Izvor: Beta, 13.Jan.2018

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik odbacio je medijske navode da se u tom bosanskom entitetu formiraju odredjene paravojne formacije."Republika Srpska ima svoje Ustavom i zakonima predvidjene institucije koje su u službi stabilnosti svih njenih gradjana, a konstrukcije koje su se pojavile na...

Nastavak na Beta...

Dodik zabrinuto poručio da ne formira paravojne jedinice

Izvor: SandzakPress.net, 13.Jan.2018

Republika Srpska ima svoje Ustavom i zakonima predviđene institucije koje su u službi stabilnosti svih njenih građana, a konstrukcije koje su se pojavile na pojedinim portalima da “predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uz podršku Moskve formira paravojne jedinice” su izuzetno opasne i nisu...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.