Izvor: Nezavisne Novine, 28.Mar.2020, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik i Čović: Ključni aktivno političko djelovanje i saradnja

MOSTAR - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović ocijenili su da predstojeći period zahtijeva aktivno političko djelovanje i saradnju koji su ključni za stavljanje epidemije pod kontrolu, te zaštitu zdravlja građana i ekonomije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Čović i Incko: Slušati struku za oporavak od posljedica virusa korona

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Mar.2020, 18:27

SARAJEVO - Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović i visoki predstavnik u BiH Valentin Incko ocijenili su da svi nivoi vlasti u BiH moraju iskazati solidarnost, razumno i zajedničko djelovanje da bi se, slušajući struku, što prije oporavili od virusa korona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.