Izvor: Nezavisne Novine, 20.Apr.2016, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodatni sadržaji trke "Beograd - Banjaluka" privlače pažnju

U sklopu 10. biciklističke trke "Beograd - Banjaluka", koja će biti vožena 23. i 24. aprila, biće niz dodatnih sadržaja među kojima su trke djece uzrasta od četiri do 15 godina.

"Mladi će imati priliku da se upoznaju s osnovama biciklizma, ali i da pokažu umijeće i potencijalni talenat. Publika će u nedjelju u Banjaluci u iščekivanju prolaska kroz cilj profesionalnih vozača moći ispratiti mini-trku za najmlađe, koja će biti održana u 14 časova na Trgu Krajine", >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << rekao je Vladimir Kuvalja, direktor trke, dodajući da je potrebno da mali takmičari dođu biciklima i da ponesu kacigu jer je sigurnost na prvom mjestu.

Organizator ističe da za ovaj događaj, kao i za ostale dodatne sadržaje vlada veliko interesovanje. Zahvaljujući saradnji s organizatorima jednog od najboljih evropskih muzičkih festivala "Exit" omogućen je vrhunski afterhour program.

"Publiku u Bijeljini, Tesliću i Banjaluci zabavljaće vrhunski DJ performeri iz BiH, čime je i u ovom kontekstu napravljen iskorak u društvenom djelovanju s akcentom na činjenicu da su sport i zdravlje jedini i glavni preduslov za kvalitetan život. Upravo spajajući na prvi pogled aktivnosti dvije nespojive organizacije pokazali smo da biciklizam nije samo sport, već i način života koji nesumnjivo može biti i te kako zabavan", istakli su organizatori biciklističke trke.

Takođe, najavljen je "Exit" u malom, zahvaljujući "Exitu" i podršci Turističke organizacije Teslić. Velika zabava biće održana u subotu u sportskoj dvorani u Tesliću, gdje će zvijezda večeri biti jedan od već godinama najkvalitetnijih izvođača elektronske muzike Feđa Knajdl, uz podršku lokalnih izvođača. Ulaz je slobodan.

Kada je riječ o centralnom događaju, odnosno biciklističkoj trci, učešće su potvrdili biciklisti iz 25 država. Start je 23. aprila u Beogradu, odakle će takmičari voziti 130 kilometara do Bijeljine, a dan kasnije biciklistički karavan će na put dug 190 kilometara krenuti iz Teslića preko Dervente do Banjaluke.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.