Doček Nove godine po julijanskom kalendaru

Izvor: N1 televizija, 13.Jan.2018, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček Nove godine po julijanskom kalendaru

Širom Srbije večeras se slavi dolazak Nove godine po julijanskom kalendaru.

Bogat muzički program sve do ponoći biće organizovan za sve Beograđane koji odluče da Novu godinu dočekaju ispred Hrama Svetog Save.

Nastupaće horovi muzičkih škola Stanković i Grocka, a na kraju se očekuje i vatromet. Doček je organizovan i u svim većim gradovima u zemlji. U Novom sadu se Nova godina, na primer, čeka na 21. lokaciji.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine,   Sveti Sava

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doček srpske Nove godine ispred Hrama svetog Save

Izvor: B92, 13.Jan.2018

Beograd -- Gradski menadžer Goran Vesić pozvao je sve Beograđane i goste Beograda da dočekaju Srpsku Novu godinu ispred Hrama svetog Save..."Plato ispred Hrama svetog Save i ovoga puta biće mesto gde ćemo zajedno proslaviti srpsku Novu godinu i zato želim da poželim dobrodošlicu svima koji večeras...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.