Izvor: N1 televizija, 29.Jul.2021, 09:54

Dobrilović: Advokati Belivuka i Miljkovića tražili izuzeće zamenika tužilaca

Novinarka NewsMax Adria Jasmina Dobrilović, povodom toga što predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin objavljuju dokaze iz istrage protiv grupe Veljka Belivuka, kaže da "Vučić i Vulin vode istragu, obaveštavaju javnost, iako bi to trebalo da radi tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić koji se tek nedavno pojavio da nam nešto saopšti o svemu tome". Ona ističe da su baš zbog tog "curenja" informacija iz istrage, ali i objavljivanja transpkripta razgovora advokata Dejana Lazarevića i njegovih klijenata Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, u sredu advokati njih dvojice tražili izuzeće postupajućih zamenika tužilaca za organizovani kriminal Saše Ivanića i Zorana Babića, uključujući Zagorku Dolovac i sudiju za prethodni postupak.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin: NIN se uključio u napad na mene i predsednika

Izvor: Danas, 29.Jul.2021

"Кriminalci i oni koji njihove izjave prenose kao istinu, predvidljivi su u svojoj zlobi i želji da se osvete onima koji se bore protiv mafije, a nakon Кrika i NewsMax Adria i NIN se uključio u napad na mene i predsednika Aleksandra Vučića", poručio je u reakciji na članak nedeljnika NIN ministar...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.