Dobio POGREŠNU POŠILJKU, pa je PROSLEDIO U HUMANITARNE SVRHE! Komšinica pobesnela: Kad se sad nisam šlogirala...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022, 19:14

Dobio POGREŠNU POŠILJKU, pa je PROSLEDIO U HUMANITARNE SVRHE! Komšinica pobesnela: "Kad se sad nisam šlogirala..."

Zbog velikog prtljaga neke stvari je poslala poštom nazad, a kada je i ona tamo stigla, umalo se nije šlogirala

Mlada naručila stvari za venčanje na kućnu adresu, završile kod komšije, a kada je čula šta je uradio sa njima nije mogla da veruje: "Barem da ih je vratio pošiljaocu".

Jedna mlada ovih dana pokušava da pronađe pomoć na TikToku kako bi došla do svojih svadbenih predmeta koje je dugo čekala. Deni Rašbi iz Velike Britanije, otišla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na Novi Zeland kako bi posetila porodicu i tamo je odlučila da se venča. Zbog velikog prtljaga neke stvari je poslala poštom nazad u Britaniju, a kada je i ona tamo stigla, umalo se nije šlogirala.

- Nisu sve stvari mogle da nam stanu u torbe jer je avio-kompanija izgubila naš prtljag u povratku, pa smo ih poslali. Međutim, kurir je dostavio naše stvari na pogrešnu adresu, a komšija ih je primio i dao u dobrotvorne svrhe! - ispričala je Deni. Među izgubljenim predmetima bile su i dragocene uspomene sa venčanja.

- Ove stvari su donirane prodavnici crkve Svete Margarete u Belmontu pre nedelju dana. Dakle, ako ste nešto kupili tamo otada, molim vas, proverite da to nisu naše stvari. Ja bez tih predmeta mogu da živim, ali sam jako emotivno vezana za sve što se tiče našeg venčanja, uključujući i torbicu koju sam nosila - zaključila je Deni.

Mnogi su se odmah utrkivali da joj daju savete, zatražili su opis izgubljenih stvari i obećali da će joj pomoći u potrazi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.