Do sledeće godine završetak obnove Stomatološkog fakulteta

Izvor: RTS, 25.Sep.2018, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do sledeće godine završetak obnove Stomatološkog fakulteta

U poslednje tri godine u radove na Stomatološkom fakultetu uloženo je 470 miliona dinara, a kompletan završetak očekuje se sledeće godine u ovo vreme.
Ministar prosvete Mladen Šarčević je rekao da je Stomatološki fakultet sada na nivou koji se ne može videti ni u mnogo razvijenijim zemljama, te da predstavlja ponos Univerziteta u Beogradu.

Istakao je da je akademska godina nezvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << počela sa predlogom koji je predat Narodnoj skupštini da ceo Univerzitet u Beogradu postane Univerzitet od nacionalnog značaja.
To će, kaže, biti potvrda kvaliteta Univerziteta u Beogradu, kao i motivacija za druge Univerzitete da teže kvalitetu.
Dekan Stomatološkog fakulteta Miroslav Vukadinović kaže da je veoma zadovoljan tempom kojim se odvijaju radovi, te da je urađeno oko 4.000 kvadrata, a da će sledeće godine biti završena i garaža i Istraživački centar.
Istakao je da je 96 odsto utrošenih sredstava finansirao sam fakultet, te da će novo rukovodstvo koje dolazi u ponedeljak nastaviti i unaprediti radove.
"Za sada je renovirano i opremljeno oko 4.000 kvadrata, završen je mali amfiteatar, čitaonica, biblioteka, studentski klub i sada su u završnoj fazi garaža i istraživački centar. Sredstva su za sve do krova obezbeđena, ugovori potpisani", naveo je Vukadinović.
Dodaje i da taj fakultet već sada ima sve što je potrebno, ali da želi da bude prvi i najbolji u ovom delu Evrope.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dogodine završetak obnove Stomatološkog fakulteta u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2018

Ministar prosvete Mladen Šarčević obišao je danas radove na Stomatološkom fakultetu u Beogradu u koje je za poslednje tri godine uloženo 470 miliona dinara, a kompletan završetak očekuje se sledeće godine u ovo vreme...Šarčević je rekao da je Stomatološki fakultet sada na nivou koji se ne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.