Izvor: Nezavisne Novine, 26.Avg.2019, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevno stiže 20.000 koverata za nagradnu igru "10 računa izbroji"

BANJALUKA - Nagradna igra "Deset računa izbroji, stan osvoji", koju je organizovala Vlada Republike Srpske s ciljem suzbijanja sive ekonomije, do sada je u potpunosti opravdala očekivanja, što govori i podatak da je do kraja prošle sedmice stiglo oko 430.000 koverata iz cijele Srpske, rekao je Srni član radne grupe za organizovanje nagradne igre Rade Šegrt.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dnevno stiže više od 20.000 koverata, prvo izvlačenje 22. septembra

Izvor: Capital.ba, 26.Avg.2019

BANJALUKA, Nagradna igra “Deset računa izbroji, stan osvoji”, koju je organizovala Vlada Republike Srpske s ciljem suzbijanja sive ekonomije, do sada je u potpunosti opravdala očekivanja, što govori i podatak da je do kraja prošle sedmice stiglo oko 430.000 koverata iz cijele Srpske, rekao je...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.