Đurić najavio: Kineski predsednik dolazi u Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2018, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić najavio: Kineski predsednik dolazi u Srbiju

Na mitingu u Paraćinu

Srpska napredna stranka organizovala je u Paraćinu miting povodom peticije da predsednik opštine Saša Paunović bude smenjen. Marko Đurić potpredsednik Glavnog odbora SNS rekao je prisutnima da se suočavamo se sa pritiscima kako bi nas oslabili pred ključne borbe za KiM.

Pročitajte i:

- Nista nije slučajno što se događalo proteklih dana. Ovo su ključne nedelje za Srbiju i moramo kao stranka da doprinesemo odbrani nacionalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << interesa. Kao članovi SNS moramo da širimo svest da samo sabrani možemo da sačuvamo Srbiju. A vi ćete imati podršku čitave Srbije u podizanju vašeg grada na noge.

Đurić je naglasio da deli zabrinutost zbog demografske slike u Srbiji.

- Od 1971. do danas se povećao broj penzionera za više od tri puta, a pali smo ispod sedam miliona stanovnika. Prema poslednjim podacima čak se i Beograd smanjio po broju stanovnika za 10.000, a 2.060. godine prema projekcijama biće nas samo 3.1 miliona ako nešto ne promenimo. Naša odgovotnost kao stranke i Aleksandra Vučića koji se time najviše bavi je rezultirala finansijskim merama pomoći za porodice sa decom - rekao je Đurić i poručio da svi mi miramo da širimo svest o ovome.

On je najavio i dolazak Si Đinpinga do kraja godine, te rekao da drugi put u godinu dana u našu zemlju dolazi jedan od najmoćnijih ljudi.

- Naš posao kao stranke jeste da jedinstvo koje imamo očuvamo i da podržavamo našeg predsednika u teškoj borbi. Da nas pamte kao generaciju koja je Srbiju stavila na noge. Hajde da pobedimo tog nesrećnog Paunovića i da dignemo Paraćin iz pepela. Živela Srbija! - završio je Đurić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.