Đurić: Tobožnji reciprocitet opasniji od taksi

Izvor: RTS, 07.Nov.2019, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: Tobožnji reciprocitet opasniji od taksi

Na sastanku direktora Kancelarije Vlade za Kosovo i Metohiju Marka Đurića sa političkim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije razmatrana je politička i bezbednosna situaciju u južnoj srpskoj pokrajini. Doneto je pet zaključaka.
Institucije srpskog naroda na Kosovu i Metohiji nastaviće da sprovode plan iz Beograda kojim se podržavaju Srbi na Kosmetu, Srbi neće učesvovati u Vladi ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << budu tretirani kao građani drugog reda, a u slučaju novih pritisaka na institucije spremni su da ih napuste i na jedinstven način primeniće mere nenasilnog otpora. 

Takođe, zahtevaju ukidanje takse od 100 odsto na srpsku robu. 
"Posebno opasnom ocenjujemo najavu tobožnjeg reciprociteta koji bi bio još opasniji od taksi od 100 odsto jer se iza maske reči reciprocitet krije potpuna zabrana za srpsku robu, vozila, lične isprave kao i pravnu i ekonomsku vrstu saobraćaja, sa isključivim ciljem da se pritiskom na običan narod, kosovskometohijske Srbe, Srbija prinudi na nezavisnost Kosova", naveo je Marko Đurić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Djurića sa političkim predstavnicima Srba sa Kosova

Izvor: Beta Video, 07.Nov.2019

BEOGRAD - U Palati Srbija sastanak direktora Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marka Djurića sa političkim predstavnicima Srba sa Kosova. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

U slučaju novih pritisaka svi Srbi u srpskim sredinama na Kosovu napustiće solidarno sve prištinske

Izvor: Beta Video, 07.Nov.2019

BEOGRAD - Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić je rekao da je na sastanku s predstavnicima Srpske liste usvojeno pet zaključaka o delovanju ukoliko politički predstavnici Srba na Kosovu i Metohiji koji su na izborima osvojili 96 odsto glasova srpskih birača na parlamentarnim...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.