Đorđević se izvinio zbog izjave Milene Antić o trudnicama

Izvor: N1 televizija, 11.Sep.2018, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević se izvinio zbog izjave Milene Antić o trudnicama

Ministarstvo za rad javno seizvinilo zbog negativne izjave o trudnicama predstavnice tog ministarstva Milene Antić, tokom gostovanja u Beogradskog hronici na prvom programu Radio-televizije Srbije.

Ministar Zoran Đorđević ocenio je tu izjavu kao skandaloznu i naložio da Milena Antić bude adekvatno sankcionisana, saopšteno je iz Ministartsva.

"Izjava je skandalozna. Zaista sam šokiran. Lično sam pričao sa gospođom Antić i skrenuo joj pažnju na sve negativne >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << posledice njene izjave. Nema opravdanja za takav postupak", rekao je Đorđević.

On je kazao da će to biti poslednja opomena njoj i svima drugima i da takve stvari ne smeju da se izgovore, a kamoli dešavaju.

"Natalitet je naš cilj broj jedan i nastavićemo da radimo na tome da položaj majki u Srbiji bude bolji iz dana u dan i da imamo što više dece", rekao je Đorđević.

Milena Antić rekla je da nijedan poslodavac neće da zaposli ženu koja se danas zaposlila, a sledećeg dana zatrudnela, kao i da je poslodavcu potrebna žena koja radi.

"Zasnivate radni odnos da biste radili, a ne da sutra odete na bolovanje", rekla je Milena Antić.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministar se izvinio zbog izjave o trudnicama; Sindikat: Izjava je nažalost tačna

Izvor: Radio 021, 11.Sep.2018

Ministarstvo za rad javno se izvinilo zbog negativne izjave o trudnicama predstavnice tog ministarstva Milene Antić, tokom gostovanja u Beogradskog hronici...Ministar Zoran Đorđević ocenio je tu izjavu kao skandaloznu i naložio da Milena Antić bude adekvatno sankcionisana, saopšteno je iz Ministarstva..."Izjava...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.