Đorđe Milićević i njegov vozač teško povređeni u udesu

Izvor: N1 televizija, 02.Nov.2018, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđe Milićević i njegov vozač teško povređeni u udesu

Potpredsednik Narodne skupštine i narodni poslanik SPS Đorđe Milićević iz Valjeva teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko pet časova, potvrđeno je za N1.

Kako je rečeno za N1, Milićević i njegov vozač su zadobili teške telesne povrede i zbrinuti u urgentnom centru valjevske bolnice.

Poslanik SPS-a u teškom je stanju i po drugi put je u operacionoj sali valjevske bolnice, javlja RTS koji navodi i da ima više unutrašnjih povreda. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Državni sekretar dr Vladimir Đukić stigao je u Valjevo i čeka se odluka da li će Milićević biti prebačen u Beograd na dalje zbrinjavanje.

Do nesreće je došlo u selu Bajevac, na regionalnom putu Ub-Slovac, kada je Milićevićev vozač Dejan Jakovljević (34) iz Valjeva, koji je bio za volanom "škode oktavije", sleteo s puta i udario u podzid, navodi Kurir.

Vozač je polomio obe noge.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Poslanik SPS-a Đorđe Milićević teško povređen u udesu kod Valjeva

Izvor: Radio 021, 02.Nov.2018

Poslanik Socijalističke partije Srbije Đorđe Milićević (41) iz Valjeva i njegov vožač teško su povređeni jutros u saobraćajnoj nesreći...Oni su prevezeni u Urgentni centar valjevske bolnice i po poslednjim informacijama van su životne opasnosti...Nesreća se dogodila oko 5 sati na putu između...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.